Şenol Güneş: "Şampiyonluk bir hedeftir ve bu hedefe hareket ediyoruz"

Şenol Güneş: "Şampiyonluk bir hedeftir ve bu hedefe hareket ediyoruz"

Beşiktaş, devre arası sonrası evindeki ilk maçta Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Erzurumspor'la 1-1 berabere kaldı ve iki puan kaybetti. 

Maç sonu Şenol Güneş açıklamalarda bulundu:

"Kendi sahamızda kazanmak isterdik. Az pozisyon olsa bile bizim daha fazla gol pozisyonumuz var. Zaman zaman telaşlıydık. Daha fazla pozisyonda olmamızı etkiledi bu. Gol karşı tarafa güven verdi. Kendi oyunumuzun altında olsa bile daha kazanmaya yakın bir takımdık. Kendi sahamızda kazanmak için sahaya çıktık. rakibi sahasından çıkarmadan oynamaya çalıştık. İkinci yarıda oyun üstünlüğümüz vardı ama telaşlı oyunumuz daha fazla pozisyon bulmamızı engelledi. Şanssız bir gol yedik ve bu rakibe güven verdi. 10 kişi kaldığımız bölümde dahi galip gelmek için çalıştık ama düşündüğümüz skoru alamadık.

Quaresma'nın kalmasıyla ilgili durum oyuncu ve yönetim arasında. Quaresma istekliydi ama daha etkili olabilirdi. Lens de daha etkili olabilirdi. Quaresma'nın kırmızı görmesi yanlış. Rakibin agresifliğini oyuncuların daha sakin götürmesi gerekiyordu, yanlış yaptı.

Quaresma’nın kalıp kalmayacağı yönetimle alakalı. Kırmızı kartı yanlış tabi. Bu tür pozisyonlar çok oldu. Rakip agresifti. Oyuncularım daha sakin olmalıydı.

Mirin'in sakatlığının ne kadar önemli olduğuna bakacağız. Vagner Love bizim konumuz değil. Gitmesi gerekenlerle kararı yönetim veriyor.

Zirve ile aramızdaki puan farkına bakmıyoruz. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Bugün iki puan kaybettik. Bundan sonrakileri kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk bir hedeftir ve bu hedefe hareket ediyoruz."

Etiketler :