Şenol Güneş: "Şampiyonluk? Bizim yapacağımız tek şey futbol oynamak"

Şenol Güneş: "Şampiyonluk? Bizim yapacağımız tek şey futbol oynamak"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti ve üst üste 6. galibiyetini aldı.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ardından konuşan Şenol Güneş şunları söyledi:

"Rakibin gücünü biliyorduk. Devre arasından sonra iyi takım oluşturdular. İlk yarıda etkili oldular. Biz de tam tersine çok fazla top kaybettik. Hücuma iyi çıkamadık, savunma yapamadık. Burak Yılmaz bireysel becerisiyle gol buldu. Oyuncular ilk yarıda gergindi. İkinci yarı oyunun hakimi bizdik. Hak ettiğimiz galibiyeti aldık ama ilk yarıda yanlışlarımız fazlaydı. Güç ya da teknikle alakalı değil, istekten kaynaklanan gerginlik vardı. O bölümde gol yememek olumluydu. Karius oldukça iyiydi. Vida iyi oynadı. akımın kazanma isteği hoşuma gitti, yanlışlarımızı da değerlendiririz. Artık önümüzdeki maça bakacağız. Çarşambadan itibaren Galatasaray maçına hazırlanacağız, önümüzde başka maç yok. Şampiyonluk? Bizim yapacağımız tek şey futbol oynamak, maç kazanmak." 

Güneş, Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan'ın Burak'ın pozisyonuyla ilgili söylediklerine de basın toplantısında cevap verdi.

Güneş, "Burak ellerini açtı, adam arkadan geliyor, çarpıyor. Burak onu mu kollayacak? Sarı kart verirdim ama rakibe verirdim. Bu algıları tasvip etmiyorum. Hakemden şikayetçi olmaya gelince ben çok pozisyon bulurum.Burak adamı görmüyor. Böyle algılara gerek yok. Karius gayet iyi oynadı. Necip'ten özür dilerim. Benim hatam. 300. maçı olacaktı ama bilmiyordum. Çünkü Necip geçen haftaki performansıyla da bugün oynamayı hak etmişti. Necip'e üzüldüm. Ben kendimi hatalı buluyorum." dedi.

Etiketler :