Şenol Güneş son toplantısında futbolcularına neler konuştu?

Şenol Güneş son toplantısında futbolcularına neler konuştu?

Dinamo Kiev maçından sonra oyuncularını Bursaspor maçı için motive etmeye çalışan Beşiktaş Teknik Direktörü, tüm takımla toplantı yaptı.

Şenol Güneş, oyuncuları ile yaptığı toplantıda, “Kiev’de tam bir hakem faciası yaşandı. Sizler, tüm bu olumsuzlukları atlatabilecek güçtesiniz. Önümüzde yeni bir beyaz sayfa var. İlk yarıyı kayıpsız kapatmalıyız” dedi.

Kiev karşılaşmasının geride kaldığını belirten Güneş, “Yoğun fikstürde çok ciddi maçlar oynadık. Fenerbahçe, Benfica, Dinamo Kiev ve Başakşehir gibi güçlü rakiplerle her takım bizim gibi mücadele edemez. Üstüne üstlük Kiev’de tam bir hakem faciası yaşandı. Sizler, tüm bu olumsuzlukları atlatabilecek güçte oyuncularsınız. Artık önümüzde yeni bir beyaz sayfa var” dedi.

Ligin ilk yarısını lider olarak kapatılması gerektiğini de ifade eden tecrübeli hoca, “Bursa, Gaziantep ve Kasımpaşa maçlarını mutlak kazanmalıyız. Tek ihtiyacımız bir galibiyet. Bursa maçından galip çıkarsak geçmişte yaşadıklarımızı daha kolay atlatabiliriz. Bundan sonraki maç trafiği çok daha fazla yoğun olmayacak. İlk yarıyı kayıpsız atlatmalıyız” diye konuştu.

Öte yandan takımın birinci kaptanı Tolga Zengin de takım arkadaşları ile yaptığı toplantıda şu ifadeleri kullandı:

“Başınızı öne eğme zamanı değil. Artık lige daha fazla motive olmalıyız. Önümüzde çok avantajlı bir fikstür var. Forma giyen ya da giymeyen herkes şampiyonluğu hissederek kenetlenmeli. Özellikle tecrübeli futbolcular geçen sene nasıl zorluklarla şampiyon olduğumuzu daha iyi biliyor. Bu sene de bu tecrübelerimizden yararlanacağız.” (Milliyet / Serdar Sarıdağ)