Şenol Güneş: "Sorunlar transfer ayında çözümlenir"

Şenol Güneş: "Sorunlar transfer ayında çözümlenir"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda çıktığı üçüncü maçta Belçika temsilcisi Genk'e evinde 4-2 mağlup oldu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, evinde Genk'e 4-2 mağlup oldu ve kritik 3 puanı Vodafone Stadyumu'nda bıraktı. Beşiktaş tribünleri maç boyunca oyunculara ve yönetime yoğun tepki gösterdi.

Karşılaşma sonrası konuşan Şenol Güneş, "Kötü bir oyun, kötü bir sonuç Üzgünüz. Takım ilk yarıda oyun disiplininden çok kopuktu. Rakibin golleri bulmasıyla gücü de artmaya başladı. Rakip bizden daha iyiydi ve daha güçlüydü, kazandı. Taraftarlar üzüntülerini de, sevgilerini de abartılı kullanabiliyor. Bu kulüp, yönetimiyle, başkanıyla, oyuncusuyla, taraftarıyla bir bütün. Sorumluluk takım adına benim. Geçmişte yapılan hataları konuşmak yerine bugün ne yapacağımızı konuşmak lazım.

Teslim olup, yıkılıp, kaybettiğiniz maç sonrası savaşmayan bir takım olursanız bir takım olamazsınız. Daha fazla birbirimize sarılarak gitmemiz gerekiyor. Herkesin kulübün başarısı için çalışacağını düşünüyorum. Bu tip yanlışlar yaparsak daha kötü duruma düşeriz.

Hiçbir oyuncunun niyetinden şüphe etmeyiz, zaten öyle bir amacımız yok. Seyirciye cevap vermek de doğru değil, seyircinin de oyuncu üzerinden yapması doğru değil. Duygusal kırılma nedeniyle coşkulu oyunu etkileyebiliyor.

Dünü konuşarak yarını halledemeyiz. Dünden dersler alacağız. Elimizdeki oyuncular belli, yönetim belli, başkan belli, biz belliyiz. Bu maçı 2-0, 3-0 kazansaydık sorun yoktu da şimdi mağlup olunca var mı?" 

Yeniden ayağa kalkmanın yollarını bulacağız. Nasıl başarı birlikte oluyorsa, başarısızlık da birlikte. Teknik olarak takımın sorumlusu da benim. Yönetim şu anda işini yapıyor, Türkiye şartları içinde en iyisini yapmaya çalışıyor. Elimizdeki kadroyu kullanacağız. Sahaya çıkan her oyuncunun iyi niyetli olduğunu söylüyorum.

Sorunlar transfer ayında çözümlenir, şimdi düzelmez. Bugünkü şartlarda elimizde iyi bir kadro olduğunu düşünüyorum." dedi.

Etiketler :