Şenol Güneş takımı uyardı! "Hata istemiyorum"

Şenol Güneş takımı uyardı! "Hata istemiyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularının dikkatini çekerek “Şampiyonlar Ligi’nde iyi gidiyoruz ama Süper Lig’de sıkıntılar yaşıyoruz. Medipol Başakşehir zor bir rakip. Hata istemiyorum. Kazanıp şampiyonluk yarışına ortak olmalıyız” dedi.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar  Ligi'nde 3'te 3 yaparak tarih yazan ama Süper Lig'deki son 3 maçından 1 puan çıkarabilen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Deneyimli teknik adam, oyuncuları ile yaptığı değerlendirmede pazartesi günü oynanacak karşılaşmanın çok önemli bir viraj olacağını vurguladı. Güneş, “Bu maç bir Galatasaray, bir Fenerbahçe derbisi kadar zor” dedi.

Rakip çok kaliteli

Galatasaray ve Fenerbahçe birbiriyle oynayacağı için avantajlı olduklarını belirten Beşiktaş'ın hocasının, “Kimse Süper Lig'i küçümsemesin. Avrupa'daki başarımızdan sonra buraya mutlaka galibiyetle dönüş yapmalıyız. Lig üvey evlat değil. Şampiyonlar Ligi'nde gururlandık ama ligimizde sıkıntılar yaşıyoruz. Artık hata yapma lüksümüz kalmadı. Medipol Başakşehir çok kaliteli bir takım. Medipol Başakşehir engelini aşalım ve galibiyet serisiyle zirve yarışına ortak olalım” dediği vurgulandı. (Sözcü)

Etiketler :