Şenol Güneş ve İbrahim Seten ne konuştular? İşte detaylar

Şenol Güneş ve İbrahim Seten ne konuştular? İşte detaylar

CNN Türk'te yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır ile Haber Türk Yazarı Serdar Ali Çelikler, Beşiktaş'ın mağlubiyetiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - İşte Serdar Ali Çelikler ve Tayfun Bayındır'ın açıklamaları:

Serdar Ali Çelikler: "Bir futbol takımında 4 tane unsur var. Yönetim, teknik kadro, oyuncu kadrosu ve taraftarlar. Yönetim bu sene iyi bir sınav vermedi. Kadro erimesini durduramadılar. Ciddi bir mail erime ile beraber yanlış transfer politikası eklenince başarısızlık geldi. Bu büyük örtülü bir feda dönemi yaşandığını düşünüyorum Beşiktaş'ta."

Serdar Ali Çelikler: "Canbazlık yaptığını düşünüyorum Beşiktaşlı bazı yöneticilerin. Şenol Güneş tamamıyla masum değil. Hocanın da tam bir performans veremediğini düşünüyorum ... Hocanın milli takımla ilgili planları olduğunu düşünüyorum. Hocanın aşırı derecede yalpaladığını düşünüyorum. 65 yaşındaki bir kişiye yakışmayan hareketler yaptığını düşünüyorum. Bunun sebebinin de milli takım hedefiyle ilgili olduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

Tayfun Bayındır: "Beşiktaş cephesinde tıpkı Galatasaray'da olduğu gibi yönetim ile hoca arasında uçurum var. Soğukluk var. Bu mağlubiyetten sonra akşamki yönetim toplantısında bazı yöneticiler hoca ile acaba devre arasında yolları ayırsak mı diye değerlendirme yapmışlar. Yönetimde geniş bir kesim hocaya karşı rahatsızlık duyuyorlar. Şenol Hoca'nın performansında ciddi erozyon olduğunu düşünüyorlar. Şenol Güneş'in de kendi açısından haklı olduğu noktalar var. En iyi oyuncularımı verdiniz. Tosic kalsın dedim verdiniz. Marcelo kalsın dedim verdiniz gibi hocanın değerlendirmeleri var."

Tayfun Bayındır: "Beşiktaş'ın hala ve hala şampiyonluğun önemlş adaylarından olduğunu düşünüyorum; ama geçen 2 sezonki gibi Şenol Güneş'in motive olmadığını düşünüyorum. Mehmet Kulaksızoğlu Beşiktaş'ın eski şampiyonluklarında gizli kahramanlardan biridir. Onun ayrılığı hoca ile yönetim arasını soğuttu."

Tayfun Bayındır: "Şenol hoca Yıldırım Demirören'i ziyaret ediyor. Direkt İbrahim Seten'i yazılarından dolayı şikayet ediyor. 2 twitini şikayet ediyor. O twitlerde hem Fatih Terim'e hem de Şenol hocaya gönderme var. Şenol hoca direkt bunu üzerine almış. Çünkü yemekte İbrahim Seten bunu Şenol Güneş'e söyledi. Hoca geldi, oturduk. Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Arslan da vardı. Yanlış anlaşıldığını söyledi ve olay tatlıya bağlandı.

Etiketler :