Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Kayseri'ye kaybetmiyor! İşte alınan sonuçlar...

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Kayseri'ye kaybetmiyor! İşte alınan sonuçlar...

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'te yeniden çıkışa geçmek isteyen Beşiktaş, ligin flaş ekiplerinden Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takım, deplasmanda kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

Beşiktaş, Şenol Güneş'in yönetiminde Kayserispor karşısında başarılı bir grafik çiziyor. Siyah-beyazlı takım, Güneş ile Kayserispor'a karşı 5 Aralık 2015 tarihinde oynanan ilk maçı 2-1 kazandı. Goller Sosa ve Mario Gomez'den geldi. O sezonun ikinci yarısında Vodafone Park'ta oynanan müsabakayı da Beşiktaş 4-0 kazanmasını bildi. Bu maçta Beşiktaş'ın golleri Mario Gomez, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma ve Cenk Tosun'dan geldi.

Beşiktaş 2016-2017 sezonunda da Kayserispor'a kaybetmedi. Deplasmanda, Ömer Şişmanoğlu'nun golü ile 1-0 kazanan Beşiktaş, Vodafone Park'ta oynanan müsabakadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. O maçta Beşiktaş'ın 2 golü de Aboubakar'dan geldi.

Siyah-beyazlı takım Ziraat Türkiye Kupası'nda da Kayserispor ile aynı grupta yer aldı. İlk maçı Vodafone Park'ta 2-1 kazanan Beşiktaş, deplasmandan 1-1'lik beraberlikle döndü.

Şenol Güneşli Beşiktaş'ın karnesi!

Şenol Güneş yönetiminde Beşiktaş, Kayserispor'a karşı oynadığı 6 maçta da kaybetmedi. 4 kez kazanan Beşiktaş, 2 kez sahadan beraberlik ile ayrıldı.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :