Şenol Güneş: "Zeki Çelik'i ben de beğeniyordum ama..."

Şenol Güneş: "Zeki Çelik'i ben de beğeniyordum ama..."

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş: “Quaresma’yı son maçta oynattım mı? Takımın kaptanı kimdi? Bunlara bakın! Yönetim transferine izin verirse ben ancak kabul ederim. Hocaların kararı değil, fikri olur...”

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önceki gün gazeteciler ile yemek yedi.

İşte Şenol Güneş'in sözlerinden öne çıkanlar:

(Ayrılmak isteyen) Ricardo Quaresma konusunda kararım merak ediliyor ama ben karar veren yer değilim, kararı yönetimler verir. Ben Quaresma'yı son maçta oynattım mı? Takımın kaptanı kimdi? Görüşüm belli ama yönetim transferine izin vermek isterse ben bunu ancak kabul ederim. Hocaların kararı değil, fikri olur.

Oğuzhan isteklerini dile getiren biri değil. İçine atıyor. Bu durum da onu aşağı çekiyor. Oğuzhan kulağını tıkayarak sevindi ama keşke gerçekten tıkasa!

Gökhan Töre, Rizespor maçıyla çok iyi bir giriş yapmıştı ancak yine sakatlandı. Oynayabilmesi için gitmesini istedim. Ancak takımda kalırsa o da şans bulabilir. Kalitesi belli bir futbolcu

Babel yaz dönemi ayrılmalıydı

Ryan Babel, 'Tottenham maçında çok iyiydi' dediniz, neden çünkü oraya futbol oynamaya gitmiş. Bu tarz durumlarda yolu doğru zamanda ayırmak lazım… Babel yaz dönemi ya sözleşme uzatıp kalmalıydı ya da gitmeliydi.

Orkan Çınar'ın algı problemi var ve bu yönünü geliştirmesi gerekiyor.

Burak Yılmaz henüz tam üst düzeye çıkabilmiş değil. Erzurumspor maçında onunla ilgili kararımı henüz vermedim.

"BİZ ZEKİ ÇELİK'İ İSTEMİYORDUK"

Zeki Çelik'i ben de beğeniyordum ama 2 milyon Euro'ya gitti Fransa'ya… Biz o dönem 1.5 milyon Euro'ya Michael Lang'ı almak üzereydik ama önceliğimiz başka yer olunca o da Mönchengladbach'a gitti. Zeki'yi istemediğimiz için kaçırmadık. (Sabah & Akşam)

Etiketler :