Şenol Güneş'in, Bayern planı! Savunmada büyük sürpriz....

Şenol Güneş'in, Bayern planı! Savunmada büyük sürpriz....

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ilk 11'ini belirledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak. Kulüp tarihi açısından son derece büyük önem taşıyan bu zorlu müsabaka öncesinde teknik direktör Şenol Güneş kafasındaki ilk 11 planını belirledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Bayern Münih maçının ilk 11'ini büyük oranda belirledi. Alman ekibinin güçlü hücum silahını durdurmayı hedefleyen Şenol Güneş orta sahada Medel-Atiba ikilisini sahaya sürecek. Tecrübeli teknik adam savunma hattında da değişikliğe giderek bu müsabakada sol bekte Caner'i, sağ bekte ise Adriano'yu oynatacak. Tosic'in sakatlığının henüz tam geçmemesinden dolayı, Medel'i orta sahaya çekecek olan Şenol Güneş stoperde ise Pepe'nin yanında Vida'ya görev verecek.

FORVET VAGNER LOVE

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in forvetteki tercihi ise Vagner Love. Deneyimli teknik adam kontratak futbolunda hem daha çabuk, hem de son vuruşları daha etkili olan Vagner Love'u Negredo'nun yerine ilk 11'de sahaya sürecek. (Futbol Arena)

Etiketler :