Şenol Güneş'in Galatasaray planı!

Şenol Güneş'in Galatasaray planı!

Şenol Güneş'in Galatasaray planı!Galatasaray-Karagümrük maçını yardımcıları ile izleyen Şenol Güneş, Galatasaray’ın sol kanattaki zaaflarını ve geriye dönüşlerde zorlandığını tespit etti. Güneş derbide tüm hesapları galibiyet üzerine kurdu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 31. haftasında HangiKredi Ümraniyespor'u deplasmanda 2-0 yenerek haftayı kayıpsız kapatan Beşiktaş, şimdi tüm konsantrasyonunu hafta sonunda sahasında Galatasaray ile oynayacağı derbiye çevirdi.

G.SARAY-KARAGÜMRÜK MAÇINI TAKİP ETTİ

Siyah-Beyazlı ekibin tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray'ın Karagümrük ile oynadığı maçı yardımcıları ile takip etti.

"ZAAFLARI ÇOK NET"

Galatasaray'ı tam anlamıyla tahkik eden Şenol Güneş'in yardımcılarına "Galatasaray'ın zaafları çok net. Sol kanadı korumakta zorlanıyorlar. Bunun yanında geri dönüşlerde de zaafları var. Zaaflarını iyi kullanırsak derbiyi rahat kazanabiliriz" dediği öğrenildi.

HAZIRLIKLARINI YAPACAK

Teknik patron Şenol Güneş, bu hafta içinde yapılacak taktik antrenmanlarda orta sahayı kısa yoldan geçmenin ve Galatasaray'ın zaaflarının üzerine en net şekilde gitmenin hazırlıklarını yapacak.

HEDEF 3 PUAN

Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, hem matematiksel olarak iddialarını sürdürmek hem de takımın kazanma alışkanlığını en üst seviyeye çıkarmak için bu maçta mutlak olarak 3 puanı hedefliyor.(Takvim)