Şenol Güneş'in golcü ısrarı yok: "Olmasa da olur!"

Şenol Güneş'in golcü ısrarı yok: "Olmasa da olur!"

Şenol Güneş, Osmanlıspor maçı için 4'lü hücum hattına güveniyor, bütçeyi zorlayacak bir transfer istemiyor.

Aboubakar’ı Afrika Kupası'na gönderen Beşiktaş, dört koldan forvet arayışlarını sürdürüyor. Eto'o fiyaskosu sonrası golcü listesindeki Jackson Martinez, Pratto, Bony ve Budkivsky'den birini kadroya katmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, özellikle mali sebeplerle bir türlü mutlu sona ulaşamıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş ise ligin ikinci yarısının açılışında Osmanlıspor deplasmanında mevcut kadrodaki hücum oyuncularına çok güveniyor.

Golcü transferinin tıkanmasını kısa vadede sorun olarak görmeyen tecrübeli hoca, başkentte ileri dörtlüyü sağda Quaresma, 10 numarada Talisca, solda Babel ve önde Cenk Tosun şeklinde oluşturacak.

İlk yarıyı 10 golle krallık yarışının zirvesinde tamamlayan Cenk, müthiş formunu sürdürmek için hazır kıta. Adeta ikinci baharını yaşayan Q7 ile yeni transfer Babel ise Osmanlı önünde kanat bindirmeleri, ortaları ve asistleriyle etkili olmayı hedefliyor. Sakatlığını atlatarak muhteşembir geri dönüş yapan Talisca da takımının hücumdaki beyni olacak.

Şu ana kadar kulübe teklif edilen forvetleri Beşiktaş için yeterli seviyede bulmayan yönetim ve teknik heyet, adımların dikkatli atılması konusunda görüş birliğine vardı.

Şenol Güneş’in, “Tabii ki kulübün bütçesi de çok önemli. Beşiktaş’ı maddi anlamda zor durumda bırakacak bir transferi ben de istemem. Uygun şartlar olması halinde yeni forvet ligin ikinci yarısında bize çok katkı sağlar” dediği vurgulandı. (AMK ve Milliyet / Serdar Sarıdağ)