Şenol Güneş'in istediği isimde neler yaşanıyor? Burak Yılmaz dosyasında son durum...

Şenol Güneş'in istediği isimde neler yaşanıyor? Burak Yılmaz dosyasında son durum...

Adı transferde Beşiktaş’la anılan Burak Yılmaz transferinde son durum ne? İşte yapılan açıklamalar, röportajlar ve diğer tüm detaylar.....

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da yaptığı kamp çalışması ile sürdürüyor. Almanya'da kasığındaki sorun nedeniyle ameliyat olan Burak Yılmaz da uzun bir aradan sonra ilk kez krampon giyerek kendisini denediği öğrenilirken Burak Yılmaz’ın sağlık durumunun oldukça iyi olduğu belirtildi.

Golcü oyuncunun transfer konusunda ise iddialar devam ediyor. Yılmaz'ın Beşiktaş'ın transfer gündeminde de olduğu biliniyor.

"BEŞİKTAŞ'TAN BİR TEKLİF GELMEDİ. SADECE..."

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Ağaoğlu, beIN Sports Haber'e konuşmuş ve transfer gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transfer olup olmayacağı ile ilgili soruya Ağaoğlu, "Burak ile ilgili Beşiktaş'tan bir teklif gelmedi. Sadece bir telefon ile nabız yoklaması, o kadar yani" cevabını vermişti.

YILMAZ'A KARŞILIK LOVE

Basında çıkan Burak Yılmaz transferi hakkındaki haberlerden biri, Şenol Güneş'in Burak Yılmaz'ı istediği yönündeydi. Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman ile bir toplantı gerçekleştiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bu görüşme sırasında Trabzonspor formasıyla geçen sezon 25 lig maçında 23 gol atan eski öğrencisi Burak Yılmaz'ın alınmasını istediğini ilettiği öne sürülmüştü. 

Ayrıca çıkan iddialar arasında Siyah-Beyazlılar'ın Burak Yılmaz konusunda Trabzonspor'la gelecek hafta içerisinde görüşmele başlayacağı; Başkan Fikret Orman'ın, bu transferi takas ve bir miktar para formülüyle bitirmeyi planladığı da yer aldı. Mali olarak küçülmeye giden Trabzonspor'daki yeni yönetimin, yıllık 3 milyon 550 bin Euro kazanan Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasına sıcak baktığı öne sürüldü. Beşiktaş'ın Trabzonspor'u bu transfere ikna edebilmek için geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Vagner Love'ı takasta kullanabileceği belirtildi.

BURAK YILMAZ'DAN TRANSFER AÇIKLAMLARI

Trabzonspor formasını giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, geçtiğimiz günlerde sağlık kontrolünden sonra kendisiyle fotoğraf çektiren bir taraftara takımda kalacağını söylemişti.

Ayrıca Yılmaz, geçtiğimiz hafta Fanatik gazetesine transferi hakkında yaptığı açıklamalarda, "İsim vermeyeyim. Yurt içinden ve dışından tabi ki isteyenler var. Zaten bana gelmişin ötesinde kulübümüze gitmiş bir şey var. Kulübümle anlaşıldığı taktirde diye bana da gelinmiştir. Ancak hep söylüyorum benim önceliğim Trabzonspor’da sorunsuz bir şekilde yoluma devam etmek. Asla önceliğim ayrılmak falan olmadı. Benim istenmem doğal, ancak bunun doğru zeminlerde konuşulması lazım diyorum. İletişim doğru kurulmalı. Ben Trabzonspor’da hep söylediğim gibi burada kupa kaldırmak istiyorum, şehri, insanını seviyorum. Artık tasarruf kulübümüzde." ifadelerini kullanmıştı.

"BURAK YILMAZ'I SATIN ALACAK PARAYI..."

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bugün yaptığı açıklamalarda da Beşiktaş'ın peşinde olduğu golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın geleceği hakkında çarpıcı bir ifade kullandı. Ahmet Ağaoğlu yıldız futbolcunun transferine yönelik olarak "Burak Yılmaz'ı satın alacak parayı darphaneler henüz basmadı." dedi.