Şenol Güneş'in Malmö maçı 11'i "hücumcu" olacak!

Şenol Güneş'in Malmö maçı 11'i "hücumcu" olacak!

Malmö maçı hazırlıklarını sürdüren siyah beyazlılar, İsveç deplasmanında hücum gücü yüksek bir kadro ile sahaya çıkacak. 

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in karşılaşmaya hücum gücü yüksek bir 11'le sahaya çıkması bekleniyor.

beIN Sports'un haberine göre siyah beyazlı futbolcular, İsveç ekibine karşı orta alanda pas trafiği ile öne çıkacaklar. Adem Ljajic'in, Oğuzhan ve Medel'le beraber maça başlaması durumunda takımı yönetecek isim olarak öne çıkması bekleniyor. Beşiktaş'ın hücum hattında Quaresma yerine Gökhan Töre'nin forma giymesi ihtimaller arasında bulunurken, ileri uçta Vagner Love'ın moralinin yüksek olması, Brezilyalı golcüyü bir adım öne çıkartıyor. Siyah-beyazlılarda Ryan Babel'in de yüksek formuyla malmö maçına ilk 11'de başlaması bekleniyor.
 
Sakatlık ve kart cezası sebebiyle, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı Kayserispor maçında ideal 11'inden uzak kalan Beşiktaş, Gökhan Gönül - Pepe - Vida - Caner'den oluşan savunma dörtlüsüne dönecek. 
 
Siyah-beyazlılarda bir süredir formasından uzak kalan Adriano ise bireysel çalışmalara başladı. Brezilyalı sol bekin antrenman eksikliğini, performans antrenörlerı ile yapacağı özel çalışmalarla kapatmasının hedeflendiği öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş - Malmö karşılaşması, İstanbul'daki hava şartlarına göre daha soğuk bir iklimde oynanacak. Maç günü 9 derecelik bir sıcaklık beklenirken teknik heyet sakatlık riskine karşı tedbirli olacak.

Etiketler :