Şenol Güneş'in Opare kararı!

Şenol Güneş'in Opare kararı!

Spor Toto Süper Lig'de 2014-15 sezonunun ikinci yarısında Beşiktaş’ta kiralık olarak oynayan ve bonservisi elinde olan Opare’yi menajerler, siyah beyazlı ekibe tekrar önerdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Gökhan Gönül'e alternatif bir sağ bek arayışı sürerken, menajerler daha önce kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giymiş olan Daniel Opare'yi önerdi. 2014-15 sezonunun ikinci yarısında Porto'dan kiralanan ve forma giydiği 11 maçta 1 gol atan Opare, Augsburg'ta geçen sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Ancak devre arasında kulübünden izinsiz Schalke ile transfer görüşmesi yaptığı için kadro dışı bırakılan Opare, sezonun ikinci yarısında hiç forma giymedi ve sözleşmesinin bitmesiyle boşa çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise hem savunmada seri hem de hücumda daha aktif bir isim istediği ve "Daha iyisini bulabilirsek alalım ama Opare alternatif olarak dursun" diyerek oyuncuya açık kapı bıraktı.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Augsburg'a giden Opare, kısa bir süre Lens kulübünde de kiralık olarak oynadı ve sezon sonu itibarı ile serbest futbolcu statüsüne kavuştu. (Sabah/Fatih Doğan)

Etiketler :