Şenol Güneş'ten abi açıklaması: "Benim menajerim değil"

Şenol Güneş'ten abi açıklaması: "Benim menajerim değil"

Beşiktaş, Süper Lig'in yedinci haftasında Vodafone Park'ta Kayserispor ile karşılaştı. Karşılaşma sonrası Güneş, açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in yedinci haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Kayserispor'u konuk etti. Siyah-beyazlı takım baştan sona üstün götürdüğü müsabakayı Vagner Love ve Quaresma'nın golleriyle 2-0 kazanarak puanını 14'e yükseltti. Beşiktaş'ta Vagner Love, uzun bir aranın ardından forma giydi ve takımını öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde ağabeyi Zekeriya Güneş'in Trabzon'da yayın yapan Karadeniz Gazetesi'ne yaptığı açıklamalarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Abim nasılsın diye sormadı. Benimle alakalı beyanat vermiş. Benim acımasız olduğumu bilir. Hiç gerek yoktu bunları yazmaya. Benimle ilgili konuşuyorlar ben de konuyu kapatıyorum. Sonra bana kızıyorlar. Abim benim tezgahımı mı hazırlıyor. Menajerim değil.

Bu ülkenin güven sorunu var. Bu ülkede kriz de varsa bizim. Anlaşma yapıp sonra bozduğunuz zaman güveni sarsacaksınız. Yeni mukavele yaptık ama 1 ay sonra ne olacak bilmiyoruz. Bırakın kişisel güvensizliği hukuken güvensizliği sağlarız" 

Şenol Güneş'in ağabeyi Zekeriya Güneş, şu açıklamaları yapmıştı:

"Bana göre bu sezon sonuna kalır. Seyirci çok tutuyor. Bu sezon sonu ayrılır diye düşünüyorum. Sonra da daha takım çalıştıracağını düşünmüyorum. Milli takımda aşırı istek olursa gider yapar. Trabzonspor'a döneceğini sanmıyorum. Benim şahsi görüşüm de dönmemesi yönünde. "

Etiketler :