Şenol Güneş'ten derbi maç yorumu

Şenol Güneş'ten derbi maç yorumu

Şenol Güneş, Adanaspor-Beşiktaş maçının ardından düzenlediği basın toplantısında derbi hakkında sorulan soruları cevapladı.

Güneş, "Maç fazlasıyla lidersiniz. Yarınki derbiden çıkacak hangi sonuç sizi daha çok mutlu eder?" sorusuna, "Bizi ilgilendirmiyor. Biz bu maçı kazanmak, iyi oynamak istiyorduk. Dışımızda gelişen takımların da ne aldığı, ne sonuçlar alacağını hiç bilmiyoruz. Onlara da başarılar diliyorum." cevabını verdi.

İyi futbol oynayıp şampiyonluğu hak etmenin önemli olduğunu belirten Güneş, "Medipol Başakşehir gayet iyi gidiyor. Diğer takımlar da iddialı. Bursa da öyle. Ben Trabzonspor'un da yarışa geleceğini düşünüyorum." ifadesini kullandı.
Güneş, iki takıma da birer penaltı veren ve Adanaspor'dan bir oyuncuya kırmızı kart gösteren hakem Ali Palabıyık hakkında gelen soruyu ise "Hakemle ilgili siz yorumları yaparsınız. Biz hakemle ilgili konuşmayalım. Çünkü geçen hafta da hakemle ilgili çok konuşuldu. Biz zaten hakem iyi de kötü de olsa bugün maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Hakemle ilgili yorum yaparsam yanlış yerlere gider." şeklinde cevapladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ile Spor Toto Süper Lig'in farklı kulvarlar olduğunu vurgulayan Güneş, basın toplantısında çok konuştuğunu, bu nedenle ceza alabildiğini aktararak, "Ben kalkıyorum. Ceza veriyorlar çünkü. Bizim temsilciler iyi çalışıyor." ifadelerini kullandı.