Şenol Güneş'ten futbolcularına kaçan gol uyarısı

Şenol Güneş'ten futbolcularına kaçan gol uyarısı

Beşiktaş’ın şampiyon hocası Şenol Güneş, Adanaspor karşısından 2-1’lik skorla ayrıldıkları karşılaşmanın ardından oyuncularına uyarılarda bulundu.

Futbolcularından üst üste kaçırdıkları pozisyonlarla ilgili olarak ilerleyen maçlarda daha dikkatli olmasını siteyen Güneş, “Goller kaçabilir ama eğer biz şampiyon takımsak bu hatalar minimuma inmeli. Muhtemelen aklınız Benfica maçındaydı. Bu yüzden biraz oyunda rahat davrandığınızı düşünüyorum. İyi oynadınız, önemli olan maçları kazandık ama bu tip karşılaşmaları bu futbolla en az 4-5 gol atarak bitirmeniz gerek. Trabzon ve son Adana maçında kaçırdıklarınızı atsaydınız, toplamda 10-15 gol atardınız. Bundan sonra daha dikkatli olacağınızı biliyorum. Benfica maçında bu yakaladıklarınızı atmanız gerek” sözlerini sarf etti.

‘Zorlu fikstür bizi bekliyor’

Tecrübeli çalıştırıcı, “Şampiyonlar Ligi’nde rakipler size sadece 2-3 pozisyon veriyor. Benfica’yı affetmeyin, gerekeni yapın. Çünkü buradan alacağımız 3 puan, gruptan çıkmak adına bizi çok iyi bir pozisyona getirecektir. Şimdi yine zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Elinizden gelenin en iyisini yapıp, yüksek konsantrasyonla sahaya çıkmanız gerek” diyerek sözlerini tamamladı. (Fanatik)