Şenol Güneş'ten garanti!

Şenol Güneş'ten garanti!

Beşiktaş'ta takımın son durumunun masaya yatırıldığı üçlü zirvede Şenol Güneş, Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi'ye şu sözü verdi: "Bu işi ben çözeceğim."

Akyazı’da yapımı tamamlanan Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin açılışı için Trabzonspor’un davetlisi olarak Trabzon’a giden Beşiktaş başkanı Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Şenol Güneş, burada bir zirve gerçekleştirdi. 

Habertürk'ün haberine göre; Takımın son durumunu masaya yatıran üçlü, fikir alışverişinde bulundu... Orman ve Çebi, Güneş’e, “Hocam ilk kez bu kadar etkisiz bir Beşiktaş izledik Kasımpaşa maçında... Özellikle, Quaresma ve Oğuzhan’ın performansları bizi çok üzdü. Bir maç kaybedilir ancak mücadele edersin, bir şeyler yaparsın öyle yenilirsin. Hiçbir varlık gösteremedik” dedi. 

Tecrübeli teknik adam da sıkıntının farkında olduğunu belirtip, “Takım olarak düşüş yaşadığımız bir gerçek... Ancak bu işi ben çözeceğim kimse merak etmesin. Bazı oyuncular istediğim gibi oynamıyor. Zaten bunu onlara da maçtan sonra söyledim, ‘Bu oyunu kimseye anlatamam, yenilebilirsiniz ama düzgün yenilin. Böyle devam ederse bunun hesabını veremeyiz’ dedim. Ancak şu anda tamamen kontrol bende gereken neyse yapacağım merak etmeyin” diye konuştu.

Yönetimden destek geldi
Bunun üzerine Çebi ve Orman, “Size güveniyoruz. Siz zaten olayın hakimsiniz, ne yapılması gerektiğini bilirsiniz. Ancak eğer bizden de yardım isterseniz gerekirse hemen devreye gireriz. Bunun için her zaman hazırız ve sizin yanınızdayız” karşılığını verdi.