Şenol Güneş'ten Gary Medel'e tam not

Şenol Güneş'ten Gary Medel'e tam not

Beşiktaş'ın Kasımpaşa karşısında aldığı 2-1 galibiyette savunmada önemli işler yapan Gary Medel, performansıyla göz doldurdu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında oynadığı Kasımpaşa maçını 2-1 yenerken maçın en iyilerinden biri olan Gary Medel, Şenol Güneş'i memnun etti.

Fanatik'in derlediği habere göre, Vida geldikten sonra savunmada yaşanan müthiş rekabete rağmen istekli görüntüsüyle sıyrılan tecrübeli futbolcu, Şenol hocadan formayı kaptı. Güneş, bu hafta Bursaspor deplasmanında da Pepe-Medel ikilisine savunmada görev verme fikrinde
 
Gary Medel'in Kasımpaşa maçı performansı 

Maç boyu %91'lik yüksek bir pas isabet oranı ve 5/5'lik uzun pas istatistiği ile oynayan Medel, hatasız bir oyun sergiledi. 

Savunmada iki top kapan, bir pas kesen ve 3 kez de pozisyon uzaklaştıran Medel, 2 kez faul yaptı ve bir kez de faule maruz kaldı. Hücumda Fabri ile birlikte Beşiktaş'ın şut atmayan iki isminden biri olan Medel, savunmada ise takımın bel kemiği oldu. Medel bir kez adam geçerken maçı bir de sarı kart ile tamamladı.
 
Medel'in Kasımpaşa maçı istatistikleri

Opta'nın verilerine göre Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçında neredeyse her futbolcu rakip kaleye şut attı. 

Maça ilk 11'de başlayan isimlerden sadece Gary Medel ve kaleci Fabri şut çekmezken, en çok şut atan isimler üçer şut ile Ricardo Quaresma ve Anderson Talisca oldular. 

Etiketler :