Şenol Güneş'ten Konya 11'inde iki değişiklik!

Şenol Güneş'ten Konya 11'inde iki değişiklik!

Zorlu geçmesi beklenen Şubat ayı fikstüründe önce Ziraat Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni Mustafa Pektemek'in golüyle geçen ardından 21.hafta mücadelesinde Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 5-0 ile sürklase eden Beşiktaş'ta yüzler gülüyor.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş'in antrenmanlarda rehavete kapılmamaları yönünde sürekli uyarılarda bulunduğu futbolcularından tam verim alması siyah beyazlı yönetimi mutlu ederken, Vodafone Park'ta çıktığı ilk maçta 2 gol birden atan Vagner Love da perfomansıyla kendinden büyük beklentileri olan teknik heyeti ve idarecileri haksız çıkarmadı.

Sempatik tavırlarıyla kısa sürede takımın en sevilen isimleri arasına giren Brezilyalı yıldız, Konyaspor ile oynanacak zorlu deplasmanda da 11'e göz kırpıyor. Teknik direktör Güneş'in cuma günkü randevuda sambacı forvete, Negredo'nun yerine şans tanıyabileceği belirtildi. Güneş'in takımda bir değişikliği de Oğuzhan'ın kenara alarak ve Tolgay'ı sahaya sürerek yapacağı kaydedildi.

Öte yandan siyah-beyazlılarda cuma günü karşılaşacağı Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları sürerken futbolcuların antrenmanlarda ve çift kale maçlardaki hırsı teknik ekibi sevindirdi.

Sıkışık fikstürle ilgili medyada çıkan spekülasyonların ardından antrenman öncesi oyuncularıyla mini bir toplantı gerçekleştiren deneyimli teknik adam zorlu maç trafiğine hazırız mesajı verdi. (Bein Sports)

Etiketler :