Şenol Güneş'ten maç sonu açıklamalar: "Üçüncü sıradayız ve demek ki başarısızız"

Şenol Güneş'ten maç sonu açıklamalar: "Üçüncü sıradayız ve demek ki başarısızız"

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Maçta 2-1'lik skorla siyah-beyazlılar galip geldi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta heyecanı Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor maçı ile sona erdi. Beşiktaş sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 62 puana yükseldi.

Maç sonu konuşan Şenol Güneş şunları söyledi:

"İlk yarının son dakikalarında gereksiz bir pozisyon yarattık ve kendi kalemize golü attık. Oyun üstünlüğümüz, kazanma arzumuz rakibimize göre daha fazlaydı. Kalecinin üstüne giden top gol olsaydı, son dakika golü ile berabere kalabilirdik. 3 puan ve morale ihtiyaç vardı.

Oyuncuların zaman zaman konsantrasyon eksiği vardı ama istekleri iyiydi. Kazandık ama geçen maçlarda kaybettiğimiz 3 puanların acısı var üzerimizde.

Oyuncuların genel bir dikkat dağınıklığı var ama kazanma arzuları güzeldi. Geçen maçlarda kaybettiğimiz puanların üzerimizde acısı var. İstediğimiz yerde bulunmuyoruz.

Biz üçüncü olmak için değil, birinci olmak için yola çıktık. Beşiktaş hep şampiyonluğu hedefler. İki maç daha kaldı. Biz işimize bakacağız. Çıkıp sahada futbolumuzu oynayacağız.

Kongreye bağlı olarak taraftarın üzerinde de dikkat dağınıklığı vardı. Duygusal tepkiler zaman zaman olabiliyor ama bunlar ileride daha büyük olumsuzluk yaratır.

Beşiktaş şampiyonluğu hedefleyen bir takım. Üçüncü sıradayız ve demek ki başarısızız. İki maç kaldı ve çıkıp elimizden geleni yapacağız.

Dorukhan Toköz'ün bir sakatlığı var ama durumunun ciddi olduğunu düşünmüyorum. Yine de doktorlarla konuştuktan sonra net konuşabiliriz."

HAKEM HATALARI

Şenol Güneş, "Hakemlerin hata yaptığını düşünmüyorum." şeklinde imalı bir gönderme yaparken, gazetecilerin detaylı açıklama isteğine "Söylediğim şey gayet açık" yanıtını verdi.

Güneş şunları dile getirdi:

"Hakemlerin hata yaptığını düşünmüyorum. Geri kalan yorumu size bırakıyorum. Gayet açık konuştuğumu düşünüyorum. Kaybedilen maç sonrası hakem konuşmak bize bir şey kazandırmıyor. Yanlış rağmen bir şey yapmak zorundayız. Son günlerde hak, hukuk ve adaletle ilgili bir olumsuzluk varsa, bu insanları aşağıya çekebilir. Saha içerisinde de hakem ve oyuncu hataları oluyor.

Geçmiş maçı düşünürse insan, önündeki maçları kaybeder. Puan kayıpları yaşadık ve bu noktadayız. Daha iyisini yapabilirdik. Birincilik ve ikincilik için şansımızın ne kadar olduğuna bakmadan sahaya çıkacağız."

Etiketler :