Şenol Güneş'ten oyuncularına özel uyarı

Şenol Güneş'ten oyuncularına özel uyarı

Siyah-beyazlı takımın teknik ekibi, zorlu geçecek sıradaki maçlar öncesi futbolculara psikolojik desteğe başladı.

Spor Toto Süper Lig’de Adanaspor ile bu hafta deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularını fiziken değil mental olarak hazırlamanın çabası içine girdi.

Milli aralardan sonra takımı mental olarak bir sonraki maça hazırlamanın zorluğunu bilen deneyimli teknik adam, kamplardan gelen futbolcularına, “Milli maçlarla ilgili olumlu olumsuz tüm düşüncelerinizi kafanızdan atın” diye konuşacağı öğrenildi.

Adanaspor maçının sanılandan daha zor olacağını da öğrencilerine daha önceki toplantılarda anlatan Şenol Güneş, “Adanaspor, son maçını Çaykur Rizespor’a karşı oynadı. Lig sonuncusu bir ekip deplasmanda iki gol atarak puan çıkarabildi. Bu nedenle rakibinizin puan cetvelindeki yeri hiç önemli değil. Her maç farklı bir havada oynanır. Basit maçlar bazı zamanlarda zora girebilir. O nedenle bu hafta çok dikkatli olmalıyız” dediği ortaya çıktı.

Öte yandan, siyah-beyazlı teknik adam, Adanaspor maçı öncesinde, Sağlık Heyeti ile görüşerek, futbolcularının son sağlık durumlarına bakacak. Yıl sonuna kadar yoğun bir maç trafiğine girecekleri için hiçbir oyuncusunu sakatlar kervanına göndermek istemeyen başarılı çalıştırıcı, bu nedenle antrenman tempolarında da bazı değişiklikler yapacak. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)