Şenol Güneş'ten oyuncularına uyarı!

Şenol Güneş'ten oyuncularına uyarı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa yenilgisinin ardından oyuncularına uyarılarda bulundu.

Beşiktaş’ın teknik patronu ikinci devrenin hemen başında üst üste kalelerinde gördükleri gollere tepki gösterdi, “Ne yediğimiz goller ne de oynadığımız futbol size hiç yakışmadı. Bu tür maçları kaybederek hedefe ulaşamayız. Mental sıkıntıların üstesinden gelmeliyiz” dedi.


Milliyet'te yer alan habere göre; Süper Lig’deki namağlup unvanını Kasımpaşa’ya 2-1 yenilerek kaybeden Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından oyuncularına uyarılarda bulundu. İkinci yarının hemen başında kalelerinde görülen iki golün amatörce olduğunu dile getiren Güneş’in, “Ne yediğimiz goller ne de oynadığımız futbol bize yakışmadı” dediği belirtildi.

Beşiktaş gibi üst düzey bir takımın sadece 3 dakika içinde böylesine basit goller yememesi gerektiğine dikkat çeken Güneş'in, “Bu sonuç hesapta olmayan bir mağlubiyetti. Sezon içerisinde mutlaka kayıplar olacaktır. Ancak bu tür maçları kaybederek hedefe ulaşamayız. Mental anlamda artık kendimize gelmeliyiz. Haftaya Gaziantepspor maçı var. Evimizde oynuyoruz diye sakın hafife almayın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Şenol Güneş, Süper Lig’in ilk yarısını kapatacakları Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarının da altını çizdi.

Beşiktaş’ın teknik patronu, “Kupada Boluspor ve ligde Gaziantepspor maçlarımız kaldı. Bu iki maçı üst üste kazanarak devreyi kapatmalıyız. Eksiklerimizi devre arasında gideririz fakat ligin ilk yarısında başka puan kaybı istemiyorum. Fiziksel olarak problemimiz yok ancak mental olarak bazı sıkıntılarımızın üstesinden gelmeliyiz” diyerek oyuncularının dikkatini çektiği aktarıldı.