"Şenol Güneş'ten sonra göreve gelmek kolay değil"

"Şenol Güneş'ten sonra göreve gelmek kolay değil"

Mehmet Demirkol, beIN Sports Haber'de yayınlanan programda Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları:

"Abdullah Avcı'ya göreve getirirken ilk 5-6 hafta işler kötü gitti diye gönderilmez. Başkan değişikliğinde durum ayrı bir konumda. Abdullah Avcı, Beşiktaş'a getirilirken kimse itiraz etmedi. Abdullah Avcı, Başakşehir'de iyi işlere imza attı. Abdullah Avcı, Başakşehir'de şampiyonluk yaşasaydı Beşiktaş'a bu kadar kolay gelmeyebilirdi. İnsanlar dalga geçiyor fakat Sevilla, Abdullah Avcı ile ilgilendi.

Şenol Güneş'ten sonra göreve gelmek kolay değil. Beşiktaş'ta çok ciddi kadro erozyonu oluştu ve mali krizde vardı. Mali kriz varsa huzursuzluk da vardır. Abdullah Avcı göreve geldiğinde de bu sorunlar vardı. Beşiktaş'ta kaleci problemi vardı, Karius son 4-5 haftadır iyi. Abdullah Avcı, Oğuzhan ve Ljajic'ten umudunu kesmemiş.

Sergen Yalçın ismi konuşuluyor ama onun da geleceği zaman var diye düşünüyorlardır. Abdullah Avcı'nın analizi nasıl bilmiyorum ama Beşiktaş'ın alan daraltmayı ve geçiş oyununu çok daha iyi yaptığını görebiliyoruz."