Şenol Güneş'ten Talisca açıklaması! "Top kaybı yapmamamız gerekiyor o yüzden..."

Şenol Güneş'ten Talisca açıklaması! "Top kaybı yapmamamız gerekiyor o yüzden..."

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu' dördüncü maçında Monaco ile karşılaşacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.  Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakada Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek. 

Maç öncesi konuşan Şenol Güneş şunları söyledi: Neleri kazanacağımızı biliyoruz. Monaco ile zor bir maç oynayacağız. Bireysel oyuncuları iyi bir takım. Yetenekli bir takım. Yardımlaşmaları çok iyi. Hücum zenginiliği olan bir takım. Kadroları genç ama yetenekli. Son şanslarını kullanmak için olağanüstü oynamaya çalışacaklar.

Yedekteki oyuncularımın hepsi değerli. Hepsi oyuna girebilir. Bugün daha çok savunmada da oynayabilirdik. Burada 3'lü orta saha oynayacaklar. Biz de hem orta sahayı kapatmamız hem de top kaybı yapmamamız lazım. Talisca olunca hücuma çıkarken top kaybı yapıyorduk ve geri dönüşlerimiz sıkıntılı oluyordu. Hamle olarak kullanabiliriz Talisca'yı. Oğuzhan'ın Atiba ile uyumu ve savunma arkası toplarını kullanabiliriz. Medel-Atiba-Tolgay'da yapabilirdik.