Şenol Güneş'ten U21 maçında yaşananlarla ilgili açıklama! "50 yıldır futbolun içindeyim..."

Şenol Güneş'ten U21 maçında yaşananlarla ilgili açıklama! "50 yıldır futbolun içindeyim..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Konyaspor - Beşiktaş mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Gündüz U21 takımları arasında oynanan maçın ardından çıkan gerginliğin sorulması üzerine Şenol Güneş, hiçbir takımı suçlamak istemediğini ama 50 yıldır futbolun içinde olduğunu ve değişen hiçbir şeyin olmadığını söyledi.

U21 takımları arasında ne oldu?

U21 Ligi’nde Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken yeşil beyazlı ekip sahadan 3-2’lik skorla galip ayrıldı. Ancak maç sonu olaylar çıktı. Konyasporlu bazı futbolcu, taraftar ve yöneticiler siyah beyazlılara saldırıda bulundular.

Konyaspor:2 - Beşiktaş:2

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaştı. 28. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Konyaspor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Penaltı pozisyonunda elle oynayan Domagoj Vida kırmızı kart gördü. İkinci yarıda da Atiker Konyaspor penaltı kazandı. İlk penaltıyı gole çeviren Yatabare, ikinci penaltı atışını kaçırdı. Beşiktaş, önce 78. dakikada Vagner Love ile skoru eşitledi. Bu golden iki dakika sonra sahneye çıkan Jeremain Lens Beşiktaş'ı öne geçirdi. Dakikalar 94'ü gösterdiğinde Hurtado'nun golü geldi ve müsabaka 2-2'lik sonuçla sona erdi.

Etiketler :