Şenol Güneş'ten veda konuşması! Birbirinden duygusal sözler

Şenol Güneş'ten veda konuşması! Birbirinden duygusal sözler

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Vodafone Park'ta Kasımpaşa'yı 3-2 yendi.

Ajans Beşiktaş - Şenol Güneş maç sonu şunları söyledi:

"Beşiktaş ayrı bir hikaye benim için. Gücümün duygusal bir travmaya uğrayarak düşmesini istemiyorum. Doğduğum kent Trabzon. Orada da sıkıntılarım ve güzel günlerim oldu. Burada da aynı şeyleri yaşadım. Gittiğim her yerde ait olma duygusunu yaşıyorum.

Beşiktaş ile ilk görüşmemde mavi bir elbise giyiyordum, şimdi siyah-beyaz giyiyorum. Rakibe üstünlük sağlayan, oynayan bir takım oluşturmak, her zaman hedefimiz olmalı, Beşiktaş taraftarı da bunu istiyor. Şartlar bizi ayrılma noktasına getirdi.

Yönetimin ve taraftarların olağanüstü desteği oldu. Tabi ki sorunlar da yaşadık. Trabzon benim doğduğum kent. Hem orada, hem Beşiktaş'ta iyi kötü günlerim oldu. Beşiktaş'taki 4 yılımın da duygusal bir hikayesi olacak.

Güneşi yakalamak için geldim ama yıldızlarla dost olduk. Beşiktaş'ın beklediği birinciliği sağlayamayınca buradan ayrılmak normal. Zaten ben o meyili gördükten sonra da ayrılığa yaklaştım. Biz iyi niyetle, samimiyetle başarı yakaladık, bunda kırılmalar olduğunu gördüm. Taraftar bu işin sarıp sarmalayan kişileridir.

Başından beri bizi ayırmak isteyenlere, sonunda teslim olduğumuzu düşünüyorum. Sevmek, sevilmek. Gönül verirsen, gönül alırsın. Bunu hiçbir şey ile satın alamazsın, geri kalan her şey hikaye. Çok para kazanabilirsiniz ama önce değer kazanın. Ben Beşiktaş'ta büyük bir değer kazandığımı düşünüyorum. "Kalbimi Beşiktaş'ta bırakarak gidiyorum."