"Şenol Hoca, Quaresma'ya çok kızmıştır"

"Şenol Hoca, Quaresma'ya çok kızmıştır"

Beşiktaş'ta milli takım arasında moraller bozuk şekilde girildi. Siyah-beyazlı takım Trabzon karşısında 2 puan bıraktı.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor maçının ardından Beşiktaş soyunma odasında Caner Erkin ile Anderson Talisca kavga etti. Bu olayın ardından açıklama yapan iki oyuncu da aralarında sorun olmadığını söyledi. Öte yandan Beşiktaş kulübü de bir açıklama yayınlayarak, olayın abartıldığını savundu.

Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi adlı programda yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, açıklamalarda bulundu. Deneyimli yorumcu, Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında şu ifadeleri kullandı;

"Şenol Hoca'nın bahsettiği şey, Caner ve Talisca'nın kavgası ile ilgili değil bence. Şenol Hoca herkesten daha iyi bilir. Oyuncular kavga ederler. Bunlar olmayacak şeyler değil. Nasıl kavga ettiğin değil, nasıl barıştığın önemli Cem Dizdar söyledi. Çok güzel laf. Orada genç adamlar kavga ederler olabilir bunlar. Caner de bazen tahrik eder, takım arkadaşları olsa bile. Öyle huyları var ama bunalar normal. Ama Şenol Hoca'nın söyledikleri bunla alakalı değil bence. Bazen kavga avantaj bile olur. Her şeyin dengesi vardır. 25 tane genç adam. Burada belli bir elektiriğin olması gerekir. Bazı hocalar bunu kendisi yaratır, ister. Hırs isterler. Şenol Hoca'nın da kariyeri boyunca bunları yaşadığını düşünüyorum. Burada altını çizdiği şey bence Caner'le Talisca'nın kavgası değil. Ben şöyle algılıyorum, bence Şenol Güneş'in son 15 günde en fazla kızdığı kişi Quaresma'dır. Sen Valbuena'ya neden tekme atıyorsun kardeşim? Şenol Hoca, Caner'den çok kızmıştır Quaresma'ya. Hoca maç hesabını yaparken Quaresma'ya, sen sahada olsan biz bu maçı kopartırdık diye %100 kızmıştır."

Etiketler :