"Şenol hocam kalmamı istemişti"

"Şenol hocam kalmamı istemişti"

Stuttgart’a transfer olan Beck, siyah-beyazlı taraftarlara ve camiaya seslendi.

Ajans Beşiktaş - Altyapısından yetiştiği Stuttgart’a 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Andreas Beck, ayrılık sürecini anlattı.

Alman yıldız, “Transferde her an her şey olabilir. Stuttgart’tan teklif geldi. Beşiktaş da sözleşmemin son senesinde bunu değerlendirmek istedi. Finansal Fair Play kuralları da vardı. Bana sordular ve iki taraf ortak noktada buluştu. Şenol hocamla konuştum. Kalmamı istedi ama işin finansal tarafı ağır bastı. Kendisine ve yönetim çok teşekkür ediyorum. Her açıdan kapıları kapatmadan güzel bir ayrılık oldu. Beşiktaş kariyerim saha içi ve dışı olarak mükemmel geçti. 2 kez şampiyon olduk. Şampiyonlar Ligi’nde oynadık...” ifadelerini kullandı.

‘Rakipler de iddialı’
Ailesinin de İstanbul’u çok sevdiğini söyleyen Beck, “Beşiktaş benim ikinci evim. Bebeğim orada dünyaya geldi. Bu sezon umarım yine şampiyon oluruz. Galatasaray ve Fenerbahçe iyi transferler yaptı. Başakşehir zaten iddialı. Ama kalbim Beşiktaş’la. Ben de Stuttgart’ta iyi bir sezon geçirmeyi hedefliyorum” dedi. (Fanatik-M. Çağrı Davran)

Etiketler :