"Şenol Hoca’ya yazar"

"Şenol Hoca’ya yazar"

Vatan gazetesi yazarı Gökhan Dinç, Bursaspor Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Gökhan Dinç'in yazısı:

BEŞİKTAŞ adına son yıllarda izlediğim en kötü ilk yarı performansıydı. Beşiktaş bırakın kaleye şut çekmeyi, tehlike atak yaratamadığı gibi orta sahada üç pası arka armaya yapamadı. Medel-Tolgay ikilisinden Medel’in, top Beşiktaş’ta olduğu zamanlarda bile iki stoperin arasın girip oyun kurmaya çalışması, Tolgay’ın hem kendisini hem de takımını söne çıkaramaması siyah-beyazlılar adına çekilmez bir 45 dakikayı ortaya çıkarttı. 
 
NE var ki ikinci yarının başlaması ile birlikte Beşiktaş ilk kez pas yaparak hızlı çıktığı hücumda golü buldu. Oğuzhan’ın harika pasına da hakkını vermek lazım. Ancak Beşiktaş’ın asıl problemi ortada bir B planının olmayışı. Beşiktaş’ın ezberlenen oyun anlayışının dışına çıktığını ender gelişen Osasuna atakları gibi gördük geçen sezon. Kanatları kullanmaya çalışınca olmuyor, durmuyor Beşiktaş’ın üzerinde. Beşiktaş dediğin ortadan pas yaparak, yıldırarak, yorarak gelecek rakibinin üzerine ve golü bulacak. Neyse Adem geldi de bu sorunu çözer.
 
ANLAM VEREMEDİM!
 
BEŞİKTAŞ oynarken Şenol Hoca’nın yaptığı Tolgay-Necip değişikliğine anlam veremedim. Bursa sağlı sollu geliyor olsa, anlarım da hocam skoru korumak için yanlış tercih yaptın. Zaten oynayan işleyin bir takımın, fazla üzerine gelmeyen bir rakibin var. Dün gece kaybedilen puanı ben Şenol hocaya yazarım.