Serdar Ali Çelikler: "Beşiktaş ve F.Bahçe, Altınordu'yu almak istemiş"

Serdar Ali Çelikler: "Beşiktaş ve F.Bahçe, Altınordu'yu almak istemiş"

Habertürk Yazarı Serdar Ali Çelikler flaş bir iddia kaleme aldı. Altınordu Başkanı Seyit Özkan ile konuştuğunu yazan Çelikler, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Altınordu'yu satın almak istediğini yazdı.

Ajans Beşiktaş - Habertürk Yazarı Serdar Ali Çelikler, flaş bir iddia ortaya attı. Altınordu Başkanı Seyit Özkan ile konuştuğunu anlatan Serdar Ali Çelikler, "Beşiktaş ve Fenerbahçe, Altınordu'yu satın almak istemiş" yazdı..

Serdar Ali Çelikler'in köşe yazısında, Seyit Özkan ile konuştuğu bölümler dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde televizyonda yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Altınordu'yu satın almak istediğini söyleyen Serdar Ali Çelikler, yeni yazısında Beşiktaş'ı da ekledi:

"Comolli ile görüşen Seyit Özkan, Fransız sportif direktörün kendilerine "biz bir kulüpten ziyade buranın felsefesini de yapısını da çok beğeniyoruz. O yüzden burayla ilgileniyoruz" yanıtını verip "Acaba bir kısmını da olsa alamaz mıyız?" diye sormuş. Yani Comolli, Altınordu'nun 4 pozisyonu için; tamamı yahut bir kısım hissesi için satın alma teklifi getirmiş. Hatta Ali Koç'u ima ederek "patronla bir görüşseniz" diye üstelemiş."

"Seyit Bey Fenerbahçe'nin teklifini reddettiklerini açıklayarak 2 şahane bilgi daha verdi. Meğer bir başka teklifi geçtiğimiz yıllarda Fikret Orman da yapmış. Orman, Özkan'a "Gelin Beşiktaş altyapısını da siz yönetin. Altınordu da siz de kalsın ama bir işbirliğine gidelim" demiş. Katar ve Rus işadamlarından da teklifler gelmiş ve bir tanesi Altınordu için 60 milyon Euro teklif etmiş. Seyit Bey, "Kabul etsek ve 60 milyon'u alsak 4-5 ayrı şehirde Altınordu'ya benzer akademiler açarım. Ama kabul etmedik. Hala bir takım yabancı fonların ilgisi sürüyor. Şu ana kadar kabul ettiğimiz bir teklif olmadı" diye devam etti." (Futbol Arena)

Etiketler :