Serdar Aziz iddiası!

Serdar Aziz iddiası!

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı sona ermesiyle transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. Bu sezon Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Serdar Aziz için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Ajans Beşiktaş - 2018-2019 sezonun devre arasında Fenerbahçe’ye imza atan 31 yaşındaki Serdar Aziz, sarı-lacivertlilerle sözleşme imzalamazsa sezon sonu serbest kalacak.

BEŞİKTAŞ İSTİYOR

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Serdar’ın sezon sonuna kadar Fenerbahçe dahil hiçbir kulüple görüşme yapmayacağı öğrenildi. Ligin en kaliteli yerli stoperlerinden biri olan ve yabancı kuralından dolayı birçok kulübün kadrosunda görmek istediği Serdar Aziz için Beşiktaş’ın da ilgisi hala devam ediyor.

BOŞA ÇIKIYOR

Sezon sonu Beşiktaş dahil olmak üzere boşa çıkacak deneyimli futbolcuya birçok kulüp imza attırmaya çalışacak. Bu sezon 13 maçta forma giyen Serdar Aziz, sarı-lacivertli formayla toplam 77 maça çıkıp 8 gol kaydetti.

BEŞİKTAŞ İSTEMİŞTİ

Galatasaray'dan alacakları karşılığında Fenerbahçe'ye imza attığı dönemde milli stoper Serdar Aziz'i ezeli rakip Beşiktaş da kadrosuna katmak istemişti. Ancak 31 yaşındaki stoper Serdar Aziz Fenerbahçe'ye imza atmıştı. (Skorer)