Serdar Saatçı krizinin perde arkası belli oldu! İsteksizliğinin nedeni duyanları şakına çevirdi...

Serdar Saatçı krizinin perde arkası belli oldu! İsteksizliğinin nedeni duyanları şakına çevirdi...

Yeni sezon öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş'ta, Serdar Saatçı krizi yaşanmaya devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan genç futbolcunun maç esnasında Valerien Ismael'le yaşadığı diyalog ve oyundan çıkması sonra yaşananların perde arkası belli oldu.

İki sezon önce Beşiktaş A Takımı formasını sırtına geçiren Serdar Saatçı, daha sonra Sergen Yalçın, Önder Karaveli ve Valerien İsmael tarafından yeterli bulunmamıştı.

İsmael, yeni sezon öncesi kampta kendisini gösterme fırsatı verdiği 19 yaşındaki stoperi, Werder Bremen maçının ikinci devresinde sahaya sürdü.

Viktoria Plzen karşısında ise 72'de oyuna aldı. Ancak 82'de rakibini kovalamadığı için kızdı. Ismael, "Böyle devam edeceksen, çık evine git" diyerek 84. dakikada kenara çekti.

İSTANBUL'DA TEK ÇALIŞACAK

 

Morali bozulan, sinirlenen Serdar; hırsını soyunma odasının kapısından ve aynadan çıkardı. Genç savunmacının isteksizliğinin arkasında yatan nedenin ise altyapıdan A takıma dahil edilen Badra Cisse ve Berkay Vardar gibi isimlerden sonra sahaya sürülmesi olduğu kaydedildi.

İsmael ve sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın otelde görüştüğü Serdar, bu toplantı sonrası kadro dışı bırakıldı. Dün de sabah saatlerinde İstanbul'a döndü. Genç futbolcu takımdan ayrı çalışacak. (Sabah)