Serdar Taşçı'dan Beşiktaş açıklaması!

Serdar Taşçı'dan Beşiktaş açıklaması!

Spartak Moskova'nın deneyimli savunmacısı Serdar Taşçı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Ajans Beşiktaş - İşte Serdar'ın sözleri: "5-1'lik skoru kimse beklemiyordu. Bizim için sürpriz oldu. Evimizde oynadığımız için avantajlıydık. Burada hava İspanya'ya göre soğuk fakat bunun havayla ilgisi yok. Dün akşam bizim performansımız iyiydi. İkinci yarıda çok iyi oynadık. Sevilla'nın son yıllarda neler yaptığını herkes biliyor.

Beşiktaş maçının özetini izledim. Mükemmel bir galibiyet, 3 maç 3 galibiyet. Evinde bir maçı kazanırsa bu gruptan çıkmış olacak. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe kazandı. Hedefleri bundan sonra gruptan çıkmak olacaktır. Neden olmasın, Beşiktaş ile karşılaşırsak güzel olur. Onlar için şu anda durum daha iyi. Bizde durumlar biraz daha karışık. Olursa neden olmasın. Güzel olur.

Beşiktaş'ın net bir şekilde oyuncularını izlemedim. Pepe ve Tosic iyi oyuncular. Adriano, Caner ve Gökhan tecrübeli oyuncular. Bu tecrübelerini sahaya yansıtıyorlar. Son maçlarda milli takımda yer almadım. Ligde ve Avrupa'da elimden gelenin en iyisini yapıp Almanya Milli Takımını bekleyeceğim. Spartak Moskova'yla sözleşme uzatmadım. Neler olacak bilmiyorum. Görüşüyoruz. Şartlar uygun olursa devam ederiz. Burada mutluyum şu anda. Kış aylarında her şey netleşir." (Ajansspor)

 

Etiketler :