"Sergen Hoca farklı olmasaydı, cesur davranmasaydı bu iş bu noktaya gelmezdi"

"Sergen Hoca farklı olmasaydı, cesur davranmasaydı bu iş bu noktaya gelmezdi"

Kadınlar Ligi'nde şampiyon olan Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Bahar Özgüvenç, D-Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol programında Emre Bol ve Seçil Menteş'in sorularını yanıtladı.

Ajans Beşiktaş - Turkcell Kadınlar Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu'nda şampiyon olan Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Bahar Özgüvenç, D-Smart'ın Spor Smart kanalında yayınlanan Bol'ca Futbol programına konuk oldu.

Emre Bol ve Seçil Menteş'in sorularını yanıtlayan Bahar Özgüvenç, PSG'den Beşiktaş'a geliş sürecinden Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu şampiyonluğuna, UEFA Kadın Şampiyonlar Ligi hedeflerinden kadın-erkek futbol ayrımına kadar birçok konuda özel açıklamalarda bulundu.

Bahar Özgüvenç, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Özgüvenç'in açıklamaları...

''Zaman zaman her takımda 3-4 oyuncu kötü performans sergilerse tüm performans aşağı çekiliyor. Bu bir gerçek. Süper Lig'de de yoğun bir fikstür söz konusu. Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm diye konuşmuyorum ama bir teknik direktör cesur olacak. Beşiktaş, elindeki oyuncuları değerlendirdi. Larin'i kimse istemezken Larin yaratıldı. ''

''6 ay öncesinde Beşiktaş'ın son 2-3 haftaya lider gireceğini biri söyleyebilir miydi? Ama şu an öyle. İşte bu noktada farklı olmanız lazım. Sergen Hoca da farklı olmasaydı, cesur davranmasaydı bu iş bu noktaya gelmezdi.'' (Fanatik)

Etiketler :