''Sergen Hoca geldiğinde iyi işler yaptı, şimdi de bahane üretme şansı yok''

''Sergen Hoca geldiğinde iyi işler yaptı, şimdi de bahane üretme şansı yok''

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği maç sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendiği maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. İşte Erman Toroğlu'nun değerlendirmeleri;

''Bazı şeyler konuşulursa halledilir, bazı şeyler konuşulmazsa halledilmez. Şenol Hoca iki yıl önce yakın bir arkadaşıma Oğuzhan Özyakup'un panik atak hastası olduğunu, ilaç kullandığını ve destek olunması gerektiğini söylemiş. Adem Ljajic'in de alkol problemi olduğunu söylemiş. Nereye kadar bunları bekleyeceksin?

İnsanlar bunları televizyonda konuşamıyor. Ben bunları çok kişiden duydum ve büyük ihtimalle gerçek. Bunları gönderin o zaman, ne bekliyorsunuz?

Şimdi ben bunları söyledim, benden sonra konuşacaklar. Çok kişi biliyor ama konuşmuyorlar. Neden konuşmuyorlar? Kibarca söylüyor, ben direk söylüyorum.

Yeni Malatyaspor takım mı? Rezalet! Ben böyle bir kötü takım görmedim, iğrenç! İlk yarıdaki Yeni Malatyaspor rezaletin üstünde bir takım.

Sergen Hoca, 'Adem Ljajic, bana hazır gelsin, gerisi beni ilgilendirmiyor' diyor. Sergen Yalçın başarılı olmak istiyor. Beşiktaş'tan sonra Yeni Malatyaspor'a, Antalyaspor'a gitmek istemiyor, hedefleri var. Sergen Yalçın 'Kalan sağlar bizimdir' diyerek yoluna devam ediyor. Başkanla sıkıntıları oldu. Ben teknik adama inanırım. Sergen Hoca geldiğinde iyi işler yaptı, şimdi de bahane üretme şansı yok. Başkan gelirken ne dedi bilmiyorum ama Sergen Yalçın'ı tanıyorum.''

Etiketler :