Sergen Hoca yine bombaladı! "Maşallah herkes kaybetmemizi bekliyor. Sürekli algı!"

Sergen Hoca yine bombaladı! "Maşallah herkes kaybetmemizi bekliyor. Sürekli algı!"

Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Beşiktaş 38. hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaştı.

Süper Lig'in 38. haftasında lider Beşiktaş, Çaykur Rizespor deplasmanından 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Siyah beyazlılarda goller N'Koudou, Gökhan Töre ve Ghezzal'den geldi. Rizespor'un gollerini son dakikalarda İsmail Köybaşı ve Djokovic kaydetti. Kartal'ın Cezayirli futbolcusu Rachid Ghezzal, 1 gol 1 asistlik performansıyla Kartal'ın galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

Maç sonu açıklamalar yapan teknik direktör Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Lig bitsin ben öyle konuşacağım. Maşallah herkes kaybetmemizi bekliyor. Sürekli algı. Beşiktaş şurada kaybeder, burada kaybeder... Rakiplerimizin maçları yok mu? Onlar hiç puan kaybetmeyecekler herhalde.

Şampiyonluk potasındayız, sakatlıklar var, o var, bu var, biz kazanıyoruz. Kimse bizim üstümüzden hesap yapmasın. Biz kazandıktan sonra rakiplerin ne yaptığı önemli değil.

Biz kimle mücadele ediyoruz, kimlerle mücadele ediyoruz? Kim geliyorsa gelsin, nasıl geliyorsa gelsin. Korkmuyoruz! Biz sahada mücadele edelim. Onu bekliyoruz biz.

Bütün eksiklerimize rağmen oyuncularımız çok iyi oynuyor. Kaç maçtır 5 değişiklik hakkımızı bile kullanamadık. Oyuncularım aslan gibi oynuyor. Ayaklarına yüreklerine sağlık. Hepsi çok karakterli çıktı.

Hatay hocası, kendi maçının mutluluğunu yaşamadan Beşiktaş'la ilgili konuşuyor. Konuşmayla olmuyor, göreceğiz cumartesi ne olacağını. Hatayspor'u aradık maçı 1 gün ileriye alalım diye biz Rize'den gece saat 2-3'de döneceğiz dedik. Ne olacak Hatayspor maçı 1 gün sonraya alınsa. Hatayspor küme mi düşecek ney iddiası var Hatayspor'un?

TFF'ye de teşekkürler. Gündüz oynayanlar pazartesi, Beşiktaş cumartesi oynuyor. Böyle program yapılır mı? Böyle hesap yapılır mı? Kimle mücadele veriyoruz, anlamadık onu biz."