Sergen Hoca'dan tepki: "Bizim savaşımız daha yeni başlıyor. Bunu bilin!"

Sergen Hoca'dan tepki: "Bizim savaşımız daha yeni başlıyor. Bunu bilin!"

Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Antalyaspor ve Beşiktaş Antalya'da 1-1 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş şampiyonluk yolunda Antalya deplasmanında 1-1'lik skorla 2 puan kaybetti. İlk yarıyı 39'da gelen Gökdeniz Bayrakdar golüyle 1-0 geride tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıda rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. 73'te Ghezzal'ın kullandığı serbest vuruşta kafayı vuran Vida takımına beraberliği getiren golü attı. Ersun Yanal'ın takımı 70. dakikada Veysel Sarı'nın kırmızı kart görmesi sebebiyle maçın son 20 dakikasını 10 kişi oynadı.

Karşılaşmanın ardından konuşan Beşiktaş'ın hocası Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Bu maçla ilgili pek fazla konuşacağım bir şey yok. Yarım pozisyona girmeyen bir takıma karşı gol yiyoruz. Sürekli yerden kalkmayan oyuncular. Futbol bu değil. Bu oyun böyle oynanmıyor, böyle oynanmamalı bence. Öldü zannedersin oyuncuyu, 3 saniye sonra ayağa kalkıyor. Bu nasıl oluyor?

3 maçtır hakem kararları, sürekli takdir haklarını rakipten yana kullanan hakemler. öyle olmamalı. Daha sağlam ve adaletli oynanmalı. Biz Beşiktaş olarak futbol oynamaya çalışıyoruz Ancak bizim savaşımız bitmeyecek. Kimse merak etmesin.

Bizim savaşımız daha yeni başlıyor. Hiçbir şey bitmedi. Hiçbir zaman bırakmayacağız. Sonuna kadar. Bugün çok sinirliyim kusura bakmayın. Bu böyle devam etmeyecek. Bunu bilin!"