Sergen Yalçın, Ajax maçı sonrası oyuncularına net mesaj verdi!

Sergen Yalçın, Ajax maçı sonrası oyuncularına net mesaj verdi!

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci hafta mücadelesinde Beşiktaş, Hollanda ekibi Ajax'a konuk oldu. Karşılaşma ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından oyuncularıyla bir araya geldi

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçından da sahadan mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın, skora rağmen Ajax karşısında elinden geleni sahaya yansıtmaya çalışan oyuncularını kutladı.

TAKIMI TAKDİR ETTİ

Karşılaşma sonrasında futbolcularıyla bir durum değerlendirmesi yapan siyah-beyazlı teknik adamın, tüm takımın sanki eksik yokmuş gibi oynamaya çalışmasını takdir ettiği bildirildi.

GELECEK ADINA UMUTLANDI

Borussia Dortmund karşısında da sahadan mağlup ayrılmalarına rağmen oynanan futbolla herkesin takdirini kazanan siyah-beyazlı takımda, Teknik Direktör Sergen Yalçın gelecek adına daha da umutlandığını sözlerine ekledi. Sahaya konulan karakter nedeniyle mutlu olan deneyimle hocanın şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

'BURADAN DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ'

"Beklentilerin aksine bir oyun sergilediniz. Önemli pozisyonlar bulduk. Bazen şans yanımızda oldu bazen olmadı. Şartlar bizim lehimizde değil ama bu ortamda bile sizler inandınız ve kazanmak için elinizden geleni yaptınız. Maçtan önce konuştuklarımızı harfiyen yerine getirmeye çalıştınız. Gönül isterdi ki tam kadro burada olsaydık ama futbolda bazen böylesine şanssız dönemler yaşanıyor. Bu maçı artık geride bırakın. Ligde bizim için önemli bir maç var. Milli araya galibiyetle girmemiz önemli. Buradan daha güçlü çıkacağız." (Milliyet - Serdar Sarıdağ)