Sergen Yalçın: "Baskıyı kırdık önümüzü açtık"

Sergen Yalçın: "Baskıyı kırdık önümüzü açtık"

Galatasaray galibiyetinin ardından oyuncularını tebrik eden Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın "Bu galibiyetle baskıyı kırdık ve artık önümüz açıldı." dediği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray derbisini kazanarak kötü gidişata son veren Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın maçtan sonra oyuncularını tebrik etti. Deneyimli hocanın, “Bu galibiyetle baskıyı kırdık ve artık önümüz açıldı. Hatayspor deplasmanına moralli ve özgüvenli gideceğiz. Önümüzde kritik maçlar var. Milli araya kadar olan maçları kazanmamız halinde ligdeki pozisyonumuz çok daha güzel olacak” dediği öğrenildi.

‘Biten bir şey yok’

Derbi galibiyetinin takımdaki olumsuz atmosferi dağıttığını aktaran Sergen Yalçın’ın, “Sizler zaten çok kaliteli oyuncularsınız. Tek ihtiyacımız bir galibiyetti ve bunu Galatasaray’ı yenerek elde ettik” diye konuştuğu belirtildi. Hatayspor ve Trabzonspor maçlarını kazanarak milli araya girmenin hesaplarını yapan Yalçın’ın, “Biten hiçbir şey yok. İşimiz asıl şimdi başlıyor” ifadelerini kullandığı kaydedildi. (Skorer)