Sergen Yalçın: "Bir gün kavuşacağız"

Sergen Yalçın: "Bir gün kavuşacağız"

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Maçta 2-1'lik skorla siyah-beyazlılar galip geldi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta heyecanı Beşiktaş Aytemiz Alanyaspor maçı ile sona erdi. Beşiktaş sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve 62 puana yükseldi.

Maç sonu konuşan Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Performansımızın altına oynadık. Beklediğimiz oyun olmadı. Çok seyir zevki veren maç olmadı, vasat bir maçtı. Beşiktaş, bize göre daha agresif ve istekliydi. İkinci gol güzeldi. Son dakika atamadık. Bu tür maçlar oluyor, yorum yapacak bir şey yok.

Yıllar Beşiktaş'ta oynadım. Bu tezahüratlar insanı duygulandırıyor. Onlara teşekkür ederim. Demek ki bir iz bırakmışız. İşi teknik direktörlükle bağdaştırmayalım. Benim için unutulmayacak bir gece oldu. Eski kapalı daha güzeldi. Bu geceyi yaşatan taraftarlara teşekkür ederim."

"BİR GÜN KAVUŞACAĞIZ"

Basın toplantısında soruları cevaplayan Sergen Yalçın'a “Sizi isteyen Beşiktaş taraftarlarına ne söylemek istersiniz?” sorusuna “Çok basit bir cevap vereyim o zaman. Bir gün kavuşacağız." yanıtını verdi.

Etiketler :