Sergen Yalçın: "Biraz daha konsantre olsaydık..."

Sergen Yalçın: "Biraz daha konsantre olsaydık..."

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti ve üst üste 4. galibiyetini aldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 yenen Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı son 4 maçı kazandı ve kalesinde gol görmedi.

Sergen Yalçın maç sonrası şunları söyledi:

“Öncelikle zor bir oyun oldu. Malatyaspor çok mücadele etti. Kazanmak çok önemli böyle maçlarda. 1-0 ve 3 puan bizim için yeterli. Arka arkaya sık maçlar oynuyoruz bunlar kolay değil. Biraz daha konsantre olsaydık belki farkı arttırabilirdik.

Bireysel olarak oyuncuların keyfi isteklerine göre takım yapamayız, kadro çıkartamayız. Biz takımı, oyunu düşünmek zorundayız. Gidişata göre kim bize fayda sağlayacaksa ona göre oynarız.”

Maç hakkında

Beşiktaş, karşılaşmaya Utku Yuvakuran, Rosier, N'Sakala, Welinton, Vida, Josef, Atiba, Ghezzal, Necip Uysal, Aboubakar, Larin 11'i ile başladı. İlk yarı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda, 59. dakikada sahne alan Atiba, takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Aboubakar'ın pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Atiba, dar açıdan güzel bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 57 yaptı ve aynı puandaki lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü.