Sergen Yalçın: ''Biz her maçımızı 'sahada' kazanacağız''

Sergen Yalçın: ''Biz her maçımızı 'sahada' kazanacağız''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kazanılan Konyaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kazanılan Konyaspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

''Bu gecenin özeti, oyunculara duymamız gereken saygı. Savaşı bırakmayacağız demiştim. Mücadele eden oyuncularım vardı. Benim oyuncum hiçbir zaman vazgeçmez.''

"Savaşarak oynayacağız. Bundan önceki iki-üç maçta gördüğümüz şeyler çok sağlıklı değil. Özellikle hakem arkadaşların maç yönetme şekli beklediğimizin çok dışında. İki sarı kart olabilir, oyuncumuz atılabilir."

"Nedense biz duran top aldığımızda hakem o düdüğü bir türlü çalmıyor. İnanılmaz fauller yapılıyor. Biz duran top kullanmak istiyoruz, o avantajı vermek istiyoruz."

"Geçen hafta 20 dakika maç oynanmadı, 7 dakika verildi. 3 dakikası yine oynanmadı, maç 7 dakikada bitirildi. Bu normal bir durum değil. Belki bazen konuşurken abartıyoruz ama bu hakem arkadaşlarla yıllardır oynuyoruz. Nasıl maç yönettiklerini biliyoruz. Biz her maçı kazanacağız ama sahada kazanacağız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın."

"Bırakın saha içinde mücadelemizi verelim, kim şampiyon oluyorsa olsun. Bir tane takım şampiyon olacak zaten ama en azından savaşımızı verelim. Bu işlere dışarıdan karışmayın."

"N'Sakala'nın pozisyonu çok profesyonelce bir davranış değil. Kendisi de ne kadar hatalı bir hareket yaptığını anladı. Kendini kontrol etmesi lazım."

Etiketler :