Sergen Yalçın: "Bize yakışmaz"

Sergen Yalçın: "Bize yakışmaz"

Sergen Yalçın, “Şampiyonlar Ligi’nde yola devam etmek istiyorsak mutlaka kazanmamız gerek. En azından mağlup olmamalıyız. Grubu puansız bitiremeyiz. Bu bize yakışmaz” ifadelerini kullandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın bu yüzden Sporting'i yenmekten veya Avrupa Ligi umudunu diğer maçlara taşıyabilmek için en azından 1 puan almaktan başka çaresi yok. Teknik direktör Sergen Yalçın, yardımcıları ile birlikte sürekli bu sınava çalışırken talebelerine de uyarılarda bulunmayı ihmal etmiyor. Dünkü idmanda da bu ikazlarına devam eden başarılı çalıştırıcı, "Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek istiyorsak mutlaka kazanmamız gerek. En azından mağlup olmamalıyız. Grubu puansız bitiremeyiz. Bu bize yakışmaz. Kendimizi göstermemizin zamanı geldi" dedi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında yarın Portekiz ekibi Sporting Lizbon'u konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarına devam etti. Isınma ile istasyon koşularıyla başlayan antrenmanda bir süre çeşitli pas ve top kapma çalışmaları yapan futbolcular, dar alan idmanlarının ardından taktik programa geçti. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Beşiktaş, hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayarak kampa girecek. (Fotomaç)