Sergen Yalçın, Caner ile ilgili raporunu yönetim sundu! "Kalan 8 haftada bile..."

Sergen Yalçın, Caner ile ilgili raporunu yönetim sundu! "Kalan 8 haftada bile..."

Beşiktaş'ta; Caner Erkin, dönemi sona eriyor. Milli sol bekin biletini kesen Sergen Yalçın, 31 yaşındaki oyuncuyu takımda düşünmediğini yönetime iletti.

Ajans Beşiktaş - Gelecek sezon kadroda büyük bir revizyona gitmenin hesaplarını yapan Beşiktaş, farklı cephelerde savaş vermeye devam ediyor. Bir yandan koronavirüs belasıyla uğraşan siyah-beyazlılar, diğer yandan da oyuncu ve menajerlerle görüşmelerine devam ediyor.

Sezon sonunu beklemeden Loris Karius ile yollarını ayırarak değişim hareketini başlatan siyah-beyazlılar, Pedro Rebocho, Abdoulay Diaby, Mohamed Elneny, Douglas, Enzo Roco gibi isimlerle de yol ayrımına gitmeye hazırlanıyor.

Takımın deneyimli isimleri; Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in haziran sonunda kontratları bitiyor.

Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın; Atiba ve Gökhan ile yola devam edilmesi konusunda yönetime rapor sunmuştu. Zaten Atiba Hutchinson'ı Kara Kartal'a getiren Erdal Torunoğulları, Kanadalı ile el sıkışmış, Gökhan Gönül'le de prensipte anlaşmıştı.

Geride bir tek Caner Erkin kaldı. Beşiktaş'ın oyuncuya hiçbir teklifte bulunmadığı, bulunmayacağı öğrenildi. Takımın 35 ve 37'lik abideleriyle 'devam' diyen Sergen Yalçın, 31 yaşındaki oyuncuya 'tamam' dedi. Başarılı çalıştırıcı, Caner'in kafasındaki hiçbir planlamada olmadığını yönetime bildirdi.

Gökhan ve Atiba ile sözleşme uzatın, Caner'i boşverin diyen Sergen Yalçın, "Şayet lig başlar da oynarsak kalan 8 haftada bile süre vermeyebilirim" dediği öğrenildi.

Rebocho'nun ardından Caner'le de köprüleri atan Sergen Hoca, yönetimden Alanyaspor'dan eski talebesi Fabrice N'Sakala'yı istedi. Başarılı teknik adam, Demokratik Kongolu'nun transferi gerçekleşirse sol bek rotasyonunu N'Sakala ve genç Rıdvan Yılmaz'dan oluşturmayı planlıyor. (Asist Analiz)

Etiketler :