Sergen Yalçın: ''Çok maç kazandırırlar''

Sergen Yalçın: ''Çok maç kazandırırlar''

Sergen Yalçın, “Aboubakar ve Larin gibi ön tarafta her an gol atabilecek önemli oyunculara sahibiz. Atıyorlar da! Oyuncularımız iyi. Bize çok maç kazandırırlar” dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor maçını, "Ağır savunma yapan bir takıma karşı oynadık. Böyle takımları açmak zor. Gol atınca maçın biteceği bir 90 dakika oynadık" sözleriyle değerlendirdi. Deneyimli hoca, Welinton'la ilgili soruya "Bir iki pas hatası yapsa da çok iyiydi. Eleştirmeyi ve oyuncuların motivasyonunu düşürmeyi çok seviyoruz. Biraz anlayış bekliyorum. Kadromuz ve oyun sistemimiz değişti. Hazırlık sürecimiz yetersizdi. Daha da iyi olacağız ama biraz sabır gerekiyor" karşılığını verdi. Yalçın, santrfor eksikliğiyle ilgili soruya ise "Aboubakar ve Larin gibi ön tarafta her an gol atabilecek önemli oyunculara sahibiz. Atıyorlar da! Oyuncularımız iyi, bize çok maç kazandırırlar" yanıtını verdi. Ayrıca Larin'in çabaladığını ve savaştığını belirterek, "Tüm oyunculardan bunu bekliyoruz" dedi.

DORUKHAN'A NAZAR DEĞDİ

Yeni Malatyaspor karşısında başarılı bir performans sergileyen Dorukhan Toköz, oyunun sonlarına doğru sakatlandı. Birden kendisini yere bırakan 24 yaşındaki futbolcu, 86. dakikada yerini Necip Uysal'a bıraktı. Oyuncunun durumunun, yapılacak kontroller sonrasında netlik kazanacağı belirtildi. Dorukhan, dün akşam 15 ikili mücadeleninin 14'ünü kazanırken, 4 dripling denemesinde de başarılı oldu.

TARTIŞILAN POZİSYON

58. dakikada Beşiktaşlı Ghezzal'ın, Ahmed Ildız'ın tabanına doğru sert müdahalesine hakem tarafından sarı kart çıkarıldı. Malatyasporlu oyuncuların kırmızı kart itirazı oldu ancak karar değişmedi.

3

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor'a rakip olduğu üç maçta da kaybetmedi. İki galibiyet, bir beraberlik aldı.

1

Beşiktaş, bu sezon ilk defa bir maçı gol yemeden tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, daha önce oynadığı beş karşılaşmada kalesinde 9 gol görmüştü. (Sabah)

Etiketler :