Sergen Yalçın: "Eksikleri kafaya takacak değiliz"

Sergen Yalçın: "Eksikleri kafaya takacak değiliz"

Aboubakar derbide kesin olarak forma giyemeyecek, N’Koudou da çok zor ama Sergen Hoca sakatlıkları dert etmiyor: Sezon başından beri bunları çekiyoruz. Artık bağışıklık kazandık…

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de liderliğini sürdüren Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki kritik Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı sebebiyle son üç maçta forma giymeyen Aboubakar’ın dev maçta oynamayacağı kesinleşti. Hatayspor karşısında ilk yarının sonlarına doğru sakatlanarak oyundan çıkan ve sol uyluk arka adalesinde gerilme tespit edilen Kevin N’Koudou’nun da derbide oynaması çok zor. Özellikle son haftalarda ciddi eksikliklerle karşılaşmalara çıkan Beşiktaş’ın teknik direktörü Sergen Yalçın, bu tip durumlara artık bağışıklık kazandıklarını söyledi.

Larin hazır kıta

Tecrübeli çalıştırıcı dünkü idman öncesi oyuncularıyla yaptığı konuşmada “Eksikleri kafaya takacak değiliz. Artık takımda kim oynarsa oynasın istediğimiz futbolu sahaya yansıtabiliyoruz. Önemli olan bu” diyerek öğrencilerine moral verdi. Öte yandan Sergen Hoca, derbide forma giyemeyecek olan Aboubakar’ın yerine santrforda Cyle Larin’e formayı verecek. Son oynanan Hatay maçında dört gol atan Kanadalı oyuncunun da oldukça istekli olduğu öğrenildi. N’Koudou’nun iyileşmemesi durumunda Sergen Yalçın’ın sol kanattaki tercihi ise Gökhan Töre olacak. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)