Sergen Yalçın: "Eksikliklerimiz bahane olmayacak"

Sergen Yalçın: "Eksikliklerimiz bahane olmayacak"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın, Kasımpaşa maçı öncesi öğrencileri ile yaptığı toplantıda, “İsimler değişse de oyun anlayışımız değişmedi. Eksikliklerimiz bahane olmayacak. Bu bizim için bir fırsat haftası” dediği öğrenildi

Ajans Beşiktaş - Kasımpaşa ile yarın hem kendisi hem de ligin kaderi açısından önemli bir sınava çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın bahaneleri olmadığını söyledi.

Deneyimli teknik adamın her sıkıntının bir çaresinin bulunacağını ve bu maçın öneminin birçok büyük maçtan da fazla olduğunu aktardığı ortaya çıktı. Hem yardımcıları hem de futbolcularıyla Kasımpaşa maçı üzerinde değerlendirmeler yapan tecrübeli teknik adamın, “Bu takımda hemen hemen herkes şans buldu ve forma giydi. İsimler değişse de bizim oyun anlayışımız değişmedi ve değişmemeli de. O nedenle maça çıktığımızda eksiklikler bizim için bahane olmayacak. Rakiplerin puan kaybedebilecekleri bir haftada biz mutlaka kazanmak zorundayız. Bu bizim için bir fırsat haftası. Aynı şekilde Aytemiz Alanyaspor maçı da bizim için fırsat haftası” diye konuştuğu bildirildi.

Üç puandan fazlası

Fikstürün bazı yerlerinde kazanılan üç puanların üç puandan da öte bir şey olduğunu da ifade eden Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçının da böyle bir takvime denk geldiğini söyledi. Teknik Direktör Yalçın bu nedenle Kasımpaşa ve A.Alanyaspor mücadelelerini birbirinden ayrı tutmayarak mental ve fizik olarak tüm takımı bu iki maç üzerinden hazırlıyor. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)