Sergen Yalçın: "Güzel bir derbi galibiyeti"

Sergen Yalçın: "Güzel bir derbi galibiyeti"

Beşiktaş - Galatasaray derbisini siyah-beyazlılar, Cyle Larin'in iki golüyle kazandı.

Süper Lig'in 10. haftasında büyük heyecana sahne olan derbide Beşiktaş, Galatasaray'ı 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1 yenmeyi başardı ve 3 puanı alarak zirve takibini sürdürdü. Galibiyetin mimarı ise 2 gol birden kaydeden Cyle Larin oldu. 

Maçın ardından konuşan Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Kazandığımız için çok mutluyuz. Bizi son ana kadar destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizim için moral bulma açısından güzel bir derbi galibiyeti oldu.

Güzel bir müsabaka oldu. Galatasaray camiasını da tebrik ediyorum. İki takım da centilmence mücadele etti. İki takım oyuncularını da kutluyorum. Oyuncularımız da geri dönmeye başladı. Cyle Larin de aramıza döner diye düşünüyorum.

Oyuncular, taraftardan daha çok üzülüyor. Daha çok moralleri bozuluyor. Ancak, lig farklı kulvar Şampiyonlar Ligi farklı kulvar. Şampiyonlar Ligi çok zorlu bir kulvar. Kazanabilir miydik, kazanabilirdik. Lig, oranın bayağı bir aşağısında.

-Statik santrfor değil. Fizik gücüne sahip olduğu için golleri atıyor. Larin fizik gücü iyiyse ve hazırsa her maçta gol atma ihtimali var. Hem hızlı, hem fizik gücü yüksek. Kenar oyuncusunda istediğin her şey var. Yeter ki fizik olarak hazır olsun."