Sergen Yalçın, Hüseyin Türkmen'i istedi

Sergen Yalçın, Hüseyin Türkmen'i istedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, zaman zaman bordo mavili taraftarların tepkisini alan Hüseyin Türkmen'in transfer edilmesini istedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü, Trabzonspo'un genç ismi Hüseyin'i istediğini belirtti. Hüseyin Türkmen; Edgar Le, Hosseini, Da Costa ve Campi ile beraber Trabzonspor’un 5 stoperinden birisi… Ancak bordo mavililerin yeni teknik direktörü Eddie Newton bir stoper daha istiyor. Amacı Feyenoord’dan dönen Edgar Le ile yeni stoperi ideal 11’de kullanmak.

Trabzonspor'un stoper rotasyonunda yaşanan kalabalık Sergen Yalçın’ın da dikkatini çekti. Beşiktaş’ın başarılı teknik direktörü zaman zaman Trabzonspor taraftarının da tepkisini çeken Hüseyin Türkmen’in transferini istedi. Hüseyin’in Beşiktaş’a gelmesinin hem oyuncunun kafasının rahatlaması, hem de Türk futbolunun taraftar baskısı yüzünden bir değerini daha kaybetmemesini savundu. Bu fikrini Başkan Çebi’ye açtı. Eğer takas yoluyla bu transferi gerçekleştirebilirse yapılmasını istedi. Çebi’nin ilerleyen günlerde bu konuyu Başkan Ağaoğlu’na açacağı bildirildi. (Fotospor)

Etiketler :